Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Απαξιώστε τους Έλληνες TV-Δημοσιογράφους

Τελικά πιστεύω ότι η αποδιοργάνωση και το αποχαύνωμα της Ελληνικής κοινωνίας ξεκίνησε με την εμφάνιση του είδους gr.Homo.Sapiens.TV.Δημοσιογράφοι.
Είναι αυτοί που εισβάλουν στα σπίτια των αφελών νέο.Ελλήνων και τα κάνουν όλα μπάχαλο. Τους έχουν κάνει να αναρωτιούνται κάθε πρωί στον καθρέπτη: ρε μπας και είμαι ηλίθιος ?? Αφού ότι βλέπω και πιστεύω κάθε βράδυ στις 8:00 παύει να ισχύει.
Για όλα κάποιος φταίει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Για τα πάντα φταίει κάποιος. Για τον ήλιο και τη ζέστη της Ελλάδας φταίνε οι πρόγονοί μας που αντί να πάνε κάπου πιο βόρεια ήρθαν εδώ. Τους χαζούς….
Αλλά και για το κρύο που κάνει το χειμώνα πάλι αυτοί φταίνε που αντί να πάνε νοτιότερα πάλι εδώ ήρθαν. Για τους TV-Δημοσιογράφους, στο εξωτερικό οι φωτιές οφείλονται στο φαινόμενο του θερμοκηπίου και όλοι αγωνίζονται να τις σβήσουν αλλά στην Ελλάδα φταίει το κράτος γιατί δεν έκανε αυτό, που οι ίδιοι δεν έχουν ιδέα τι μπορεί να είναι, όπως επίσης φταίει και το ότι στην Ελλάδα δε συντονίζονται όλοι στο ρυθμό που αυτοί βαράνε στις 8:00.
Από τη μια μεριά μιζεριάζουν τον κόσμο ότι οι Έλληνες δεν πάνε πλέον διακοπές και από την άλλη μας ανακοινώνουν ότι η πληρότητα των καραβιών, των νησιών και των ξενοδοχείων είναι 100%. Με ποιους γεμίζουν άραγε ??? Με ζόμπι και βρυκόλακες. Είναι τόσοι πολλοί....

Δεν υπάρχουν σχόλια: